Wie is Full Bloom

Ik ben Ron Kuipers en ik ben gediplomeerd vitaliteitscoach. Mijn missie is om jou mentaal, emotioneel en fysiek te ontwikkelen zodat je alles uit het leven haalt.

Omdat ik uit het bedrijfsleven kom heb ik ervaring met het werken in een stressvolle omgeving met verschillende collega’s en veeleisende managers. Hierdoor kan ik mij goed inleven in je werkleven.

Mijn werkwijze

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we je wensen bespreken en de obstakels inventariseren die deze wensen in de weg zitten. Vervolgens stel ik een voorlopig plan op met daarin het aantal sessies wat ik denk nodig te hebben. Als er een klik is, dan kunnen we direct een vervolgafspraak maken. Wil je er nog even over nadenken, geen probleem. Het gesprek is vrijblijvend en gratis.

Inhoud sessies

Gemiddeld duurt een persoonlijk traject 6 tot 12 gesprekken à 60 minuten, ongeveer eens per 2 of 3 weken. Tijdens onze sessies volg ik de leidraad van verkennen, veranderen en volhouden.

We starten met je wensen om te zetten naar doelen. Om een compleet beeld te krijgen van je situatie kijken we niet alleen naar jou als persoon, maar ook naar je omgeving. Het is vaak een mix van verschillende factoren die jou tegenhouden de keuzes te maken die je eigenlijk wilt maken. Welke obstakels het ook zijn, samen lossen wij deze op zodat jij je doelen behaalt en volledig tot bloei komt.

We weten nu wat je doelen zijn en welke obstakels we moeten oplossen. Het is tijd voor een plan. Met gesprekken en gerichte huiswerkopdrachten zorgen we ervoor dat het behalen ervan overzichtelijk en behapbaar voelt.

Het moeilijkste van gedragsverandering is het volhouden ervan. De eerste 4 tot 8 weken lukt het wel, maar daarna vervallen de meeste mensen terug in hun oude gewoontes. Want hoe ga je om met moeilijke situaties of crisismomenten die stress opleveren? Dit kunnen leuke dingen zijn zoals op vakantie gaan of een borrel op werk, maar ook minder leuke dingen zoals relatieproblemen, een kat die doodgaat of andere nare situaties. Door het opstellen van een plan help ik je om te gaan met dit soort (crisis)momenten. Zodat jij je de nieuwe gewoontes ook dan kan volhouden.

Waarborgen van kwaliteit

Omdat ik het allerbeste voor je wil:

  • Zijn mijn methoden gefundeerd in de wetenschap.
  • Ben ik Chivo geschoold de hoogste standaard in opleidingen wereldwijd (volgens ingewijden).
  • Volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen, trainingen en cursussen om mijn kennis up-to-date te houden.
  • Ben ik aangesloten bij beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals (BOvV).

Spreekt dit je aan en ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Vraag een gratis intakegesprek aan en ik beantwoord al je vragen. Je mag ook bellen naar 0643093073 om samen te sparren.