Wie is Full Bloom

Mijn naam is Ron Kuipers. Als vitaliteitscoach help ik jou om meer uit jezelf en uit je leven te halen. Daarnaast ben ik de vriend van Valery, woonachtig in Amsterdam, vader in spé, Krav Maga’er, verslaafd aan ‘How To’-YouTube video’s, klusbaas, enorm leergierig en vaak degene die het hardst lacht om mijn grappen.

Na meer dan acht jaar professionele werkervaring heb ik besloten om vitaliteitscoach te worden. Mensen helpen om hun problemen op te lossen en hun doelen te bereiken is mijn passie. Dit doe ik nu meer dan vijf jaar in de vorm van 1-op-1 coaching, workshops en trainingen.

Mensen omschrijven mij als: een doorzetter, geduldig, eerlijk en oprecht, empathisch, nuchter en leergierig.

Waarborgen van kwaliteit

Om mijn kwaliteit te waarborgen:

  • Zijn mijn methoden gefundeerd in de wetenschap.
  • Ben ik Chivo geschoold de hoogste standaard in opleidingen wereldwijd (volgens ingewijden).
  • Volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen, trainingen en cursussen om mijn kennis up-to-date te houden.
  • Ben ik aangesloten bij beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals (BOvV).

Wil je weten of ik de juiste coach voor jou ben? Vraag een gratis intakegesprek of stuur een bericht via het contactformulier.