Tarieven

Hieronder mijn tarieven. Voor particulieren en bedrijven gelden andere tarieven. Het particuliere tarief geldt wanneer jij betaalt en het bedrijven tarief wanneer je werkgever betaalt. Gaat het om een in-company coaching of workshop dan zijn de tarieven op aanvraag.

Intakegesprek Particulier Bedrijven Workshops In-company
GRATIS € 95,-
(inc. btw)
€ 100,-
(excl. btw)
Tarieven staan vermeld bij de workshop Op aanvraag
1-op-1 1-op-1 groepen van 2 – 10 Op maat
30 – 45 min 60 min 60 min 1,5 tot 3 uur Op maat

Aantal gesprekken

Elk traject start met een gratis intakegesprek. Tijdens de intake help ik je duidelijk te krijgen wat je wilt en waar je tegenaan loopt. Een traject duurt gemiddeld drie tot zes maanden n.a.v. de hulpvraag, ongeveer eens per 2 of 3 weken.

Opleidingsbudget

Sommige bedrijven bieden haar medewerkers een opleidingsbudget aan. Bijvoorbeeld voor persoonlijke ontwikkeling of stress- of burn-out klachten. De coachingskosten kunnen dan vergoed worden door je werkgever. Raadpleeg je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is de coaching, inclusief de btw kosten, als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. De voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of een leertraject is om beter te functioneren op je werk.

Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

BOvV

Om mijn professionaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV).

Vragen

Heb je vragen? Bel naar 06-43093073 of stuur een bericht via het contactformulier.

Contact opnemen