Tarieven

Hieronder mijn tarieven. Voor particulieren en bedrijven gelden andere tarieven. Het particuliere tarief geldt wanneer jij betaalt en het bedrijven tarief wanneer je werkgever betaalt. Gaat het om een in-company coaching of workshop dan zijn de tarieven op aanvraag.

Intakegesprek Particulier Bedrijven Workshops In-company
GRATIS 70,- per sessie (excl. btw) 100,- per sessie (excl. btw) Tarieven staan vermeld bij de workshop Coaching en workshops zijn op aanvraag
1-op-1 1-op-1 groepen van 2 – 12 Op maat
30 – 45 min 60 min 60 min 1,5 tot 3 uur Op maat

Tarieven zijn exclusief 21% btw.

Aantal gesprekken

Elk traject start met een gratis intakegesprek. Tijdens de intake help ik je duidelijk te krijgen wat je wilt en waar je tegenaan loopt. Ervaring leert dat ik gemiddeld 5 – 10 gesprekken nodig heb om blijvend resultaat te behalen, ongeveer eens per 2 of 3 weken.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is de coaching, inclusief de btw kosten, als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. De voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of een leertraject is om beter te functioneren op je werk.

Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

BOvV

Om mijn professionaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV).

Vragen 

Heb je vragen? Bel naar 06-43093073 of stuur een bericht via het contactformulier.

Contact opnemen