Stress management

Ben je gestrest, uitgeblust of overspannen? Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven, ben je perfectionistisch of wil je altijd de controle of harmonie behouden? Wil je een burn-out voorkomen? Met Stress Coaching help ik je stress te managen zodat je weer rust krijgt in je hoofd en lijf.

Ben je op zoek naar

  • een goede balans vinden tussen werk-privé
  • minder onrust
  • Controle en overzicht in je werk
  • nee leren zeggen tegen collega’s of manager?
  • weer kunnen ontspannen
  • praktische tips die bij jou passen
  • hoe je een burn-out voorkomt

Neem contact op voor een gratis intakegesprek en we bespreken samen de mogelijkheden.

Stress niet minderen maar managen

Ervaar jij veel stress? Samen leren we jouw stress te managen. We pakken de oorzaak aan waarom je stress ervaart en je leert praktische handvatten die helpen om te gaan met stress in dagelijkse situaties. Je krijgt de controle terug, je slaapt beter en ervaart rust in je hoofd en lijf.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? In een gratis intakegesprek bekijken we samen de mogelijkheden.

Heb je andere vragen? Neem contact op via het contactformulier. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen.

Ja, neem contact met mij op!

Wat zeggen anderen?

Ik ben ontzettend blij dat ik met Ron aan de slag ben gegaan, het was de wekelijkse “me-time” die mij  op persoonlijk en werkvlak gelukkiger heeft gemaakt. Ron bouwt het programma professioneel op en neemt de tijd om begeleiding te bieden aan de hand van jou persoonlijke situatie. Ik ben zo ontzettend blij dat Ron mij heeft kunnen helpen met/coachen in het managen van mijn stress en werk/privé balans. Ik zou een programma bij Full Bloom ook zeker aanraden voor mensen die aandacht willen geven aan hun eigen vitaliteit ter preventie van overspannenheid of fysieke spanningsklachten.

Tara Jongma