Stoppen met roken

Wil je nu écht stoppen met roken? Ben je er klaar met die vervelende afhankelijkheid van je sigaret? Van alles al geprobeerd, maar lukt het maar niet om het stoppen vol te houden? Ik help je stoppen. Voorgoed.

Ben je op zoek naar

  • Weer energie en fitter voelen
  • Niet meer stinken naar rook
  • Minder stress ervaren
  • Betere en een gezondere huid
  • Geur en smaakvermogen terug
  • Je levensverwachting verhogen

Met bewezen methoden help ik je voorgoed stoppen met roken? Neem contact op voor een gratis intakegesprek en we bespreken samen de mogelijkheden.

Hoe ga ik te werk?

Dat roken slecht voor je is, dat weet je wel. Daar gaan we het ook niet over hebben.

Waar we het wel over gaan hebben is waarom je denkt dat je rookt en op welke momenten en in welke situaties je rookt. We maken een plan om deze oude rookgewoontes te doorbreken en te vervangen voor nieuwe (gezonde) gewoontes.

Vervolgens ga ik je vaardigheden aanleren die je helpen om het stoppen met roken vol te houden. Vaardigheden die je kunt inzetten bij moeilijke momenten zoals bij de (ochtend) koffie, momenten van stress, bij de borrel of wanneer je een feestje hebt. Maar ook wanneer je bepaalde emoties ervaart zoals boosheid, verdriet of vreugde. Naast vaardigheden heb je ook wilskracht nodig om te stoppen. Omdat bijvoorbeeld slaapgebrek en stress een grote impact hebben op je wilskracht gaan we hier ook naar kijken.

Ik ben zelf ex-roker en weet hoe moeilijk het is om van het roken af te komen, maar door deze bewezen vaardigheden help ik je voorgoed te stoppen met roken. Duurzaam en effectief.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? In een gratis intakegesprek bekijken we samen de mogelijkheden.

Heb je andere vragen? Neem contact op via het contactformulier. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen.

Ja, neem contact met mij op!