Life coaching: wat is nu echt belangrijk?

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Dat er geen ruimte is in je hoofd en dat je continu meerdere ballen in de lucht aan het houden bent?

Of weet je gewoonweg even niet wat je wilt of heb je moeite met keuzes maken.

Als life coach in Amsterdam kan ik je helpen. Met personal coaching gaan we ontdekken wat echt belangrijk voor jou is: in werk, leven en liefde.

Vervolgens maken we keuzes die jouw ideale leven mogelijk maken en we lossen de obstakels op die dit in de weg staan. Je krijgt regie over je leven en meer energie om de dingen te doen die jij graag wil.

Zit je vast en wil je nu écht gaan leven? Vraag dan een gratis intakegesprek aan. Geheel vrijblijvend!

Waarom een life coach?

We leven in een wereld waar alles mogelijk is. Boordevol kansen maar ook met de nodige uitdagingen. Omdat er zoveel keuze is zijn we overprikkeld en gestrest. Zo willen we:

 • onszelf ontplooien
 • tijd voor onze partner
 • reizen
 • gezond eten en voldoende bewegen
 • onze bucketlist afwerken
 • minder stress
 • kinderen
 • een goede carrière
 • een eigen bedrijf
 • de beste variant van onszelf worden
 • borrelen, festivallen en feesten
 • een hobby hebben
 • ontspannen en tijd voor onszelf nemen
 • vrienden zien
 • etc etc

We willen vaak alles, tegelijkertijd en liefst zo goed mogelijk. Maar dat is niet altijd mogelijk simpelweg omdat we geen robots zijn. We zullen keuzes moeten maken. Maar hoe kies je dan? Daar kan een life coach bij helpen.

Wat doet een life coach?

Als life coach help ik kiezen. We gaan terug naar de kern: ontdekken wat jij belangrijk vindt, wat bij je past, wie je bent en wat je waarden zijn. Hierdoor kun je veel makkelijker keuzes maken om je doelen te behalen.

Soms zijn er ook nog obstakels die deze doelen in de weg zitten. Denk aan het hebben van pijn van een emotionele gebeurtenis, zoals verdriet, (faal)angst of de mening van anderen. En soms ben je gewoonweg te moe of gestrest om een keuze te maken.

Met life coaching help ik je deze obstakels op te lossen zodat je makkelijker keuzes gaat maken en beter in je vel gaat zitten. Vol energie en zelfvertrouwen.

Heb je het gevoel dat je veel meer uit het leven kan halen, maar dat je niet weet hoe? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan kijken we samen hoe ik je kan helpen.

Wil je liever eerst contact per mail? Stuur een bericht via het contactformulier. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen.

Wat anderen zeggen over Full Bloom

Welk resultaat heb je behaald bij Full Bloom?

Het resultaat wat ik bij Full Bloom behaald heb is dat ik weer “licht” in mijn hoofd ben. Ik weet waarom bepaalde emoties mij belemmerden en hoe ik hier op moet reageren. Ik heb geleerd om emoties cq situaties te omarmen en te accepteren. Daarmee kan ik het loslaten en werkt het niet belemmerend in mijn leven.

Wat zou jij tegen anderen zeggen om ze te inspireren om aan de slag te gaan bij Full Bloom?

Dat het heel goed is om toch om hulp te vragen als je vastloopt en dat het zoveel meer brengt dan je aanvankelijk denkt.

Marieke (1)

Ik zit lekkerder in m’n vel en ben zelfverzekerder geworden. Ik heb het allemaal zelf gedaan heb, maar get zou me niet gelukt zijn zonder de begeleiding. Full Bloom een hele fijne plek is, waar je alles kwijt kan en je veilig voelt. Er wordt goed naar je geluisterd om de oorzaak van je probleem te verhelpen om zo het beste resultaat te halen. Mijn advies naar andere is wees niet bang om je problemen, onzekerheden te vertellen want anders komt er nooit een oplossing.

Jonas

Vind het knap en goed hoe je telkens de bal weer naar mij terugkaatst in de zin van dat ik ZELF moet bedenken en bepalen welke interventies / gedrags”regels” bij mij passen. Dat werkt op de lange termijn beter.

Inge

Ik zou Full Bloom zeker aanbevelen. Sterker nog : twee vriendinnen hebben ook een traject gedaan bij Ron door mijn enthousiaste verhalen. En waarom? Omdat ik het iedereen gun om zich goed te voelen over zichzelf.

Marieke (2)