Life coaching: waar kom jij je bed voor uit?

Zit je niet lekker in je vel. Ben je continu meerdere ballen in de lucht aan het houden? Wil je meer uit het leven halen, maar je weet niet zo goed hoe? Ben je het overzicht kwijt, houdt angst je tegen of ben je gewoonweg te moe aan het einde van de dag om actie te nemen?

Als life coach in Amsterdam kan ik je daar bij helpen. Samen ontdekken we waar jij ‘s ochtends je bed voor uit komt: wat jou gelukkig maakt, waar ben je passievol over bent en waarin jij uitblinkt.

We vinden de keuzes die dit leven mogelijk maken en we lossen de obstakels op die dit in de weg staan. Je krijgt weer vat op je leven en energie om de dingen te doen die jij graag wil.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? In een gratis intakegesprek bekijken we samen de mogelijkheden.

Wil je liever eerst contact per mail? Stuur een bericht via het contactformulier. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen.

Lees hieronder wat anderen zeggen over Full Bloom.

Ja, neem contact met mij op!

Wat anderen zeggen over Full Bloom

Welk resultaat heb je behaald bij Full Bloom?

Het resultaat wat ik bij Full Bloom behaald heb is dat ik weer “licht” in mijn hoofd ben. Ik weet waarom bepaalde emoties mij belemmerden en hoe ik hier op moet reageren. Ik heb geleerd om emoties cq situaties te omarmen en te accepteren. Daarmee kan ik het loslaten en werkt het niet belemmerend in mijn leven.

Wat zou jij tegen anderen zeggen om ze te inspireren om aan de slag te gaan bij Full Bloom?

Dat het heel goed is om toch om hulp te vragen als je vastloopt en dat het zoveel meer brengt dan je aanvankelijk denkt.

Marieke (1)

Ik zit lekkerder in m’n vel en ben zelfverzekerder geworden. Ik heb het allemaal zelf gedaan heb, maar get zou me niet gelukt zijn zonder de begeleiding. Full Bloom een hele fijne plek is, waar je alles kwijt kan en je veilig voelt. Er wordt goed naar je geluisterd om de oorzaak van je probleem te verhelpen om zo het beste resultaat te halen. Mijn advies naar andere is wees niet bang om je problemen, onzekerheden te vertellen want anders komt er nooit een oplossing.

Jonas

Vind het knap en goed hoe je telkens de bal weer naar mij terugkaatst in de zin van dat ik ZELF moet bedenken en bepalen welke interventies / gedrags”regels” bij mij passen. Dat werkt op de lange termijn beter.

Inge

Ik zou Full Bloom zeker aanbevelen. Sterker nog : twee vriendinnen hebben ook een traject gedaan bij Ron door mijn enthousiaste verhalen. En waarom? Omdat ik het iedereen gun om zich goed te voelen over zichzelf.

Marieke (2)