Leefstijlcoaching

Met leefstijlcoaching gaan we werken aan een gezonde levensstijl. Door gezond te leven, kom je lekker in je vel te zitten. Je voelt je fitter, slaapt beter en hebt meer energie. Dit kan op verschillende gebieden:

Obstakels

Vaak zijn er meerdere factoren die het behalen van je gezondheidsdoel in de weg staan, de zogenoemde obstakels zoals hectiek op het werk of thuis, geen energie of dat je omgeving je doel niet ondersteunt. Ik help je inzicht te krijgen wat jouw obstakels zijn om vervolgens een plan te maken hoe je deze kan overwinnen. Je leert nieuwe gezonde gewoontes aan en hoe je deze op een duurzame manier in je dagelijkse leven kan integreren.

Volhouden

Het moeilijkste van gedragsverandering is het volhouden ervan. De eerste 4 tot 8 weken lukt het wel, maar daarna vervallen de meeste mensen terug in hun oude gewoontes. Met coachingsgesprekken en thuisopdrachten leer ik je hoe je de nieuwe gezonde gewoontes wél vol kunt houden. Juist op momenten dat je het moeilijk hebt.

Op deze manier leer je stap voor stap de regie te nemen over je leven zodat je je doelen kan halen. We realiseren samen een leefstijl waar jij je goed bij voelt. Vol energie en zelfvertrouwen.

Wil jij

Vraag een gratis intakegesprek aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, neem contact met mij op!